IKEA Sniglar Gulvstellebord

24/05/2010

Sveriges Tekniske Forskningsinstitut har i regi av Testfakta og på oppdrag fra magasinet Gravid testet åtte frittstående gulvstellebord der Ikea Sniglar ble best i test.

+ Stellebordet får pluss for ingen farlige åpninger som barnet kan sette seg fast i. Ingen skarpe kanter eller deler som barnet kan skade seg på. God stabilitet. God merking av produktet. Kantene rundt stellebordet oppfyller sikkerhetskravene. Tåler belastningen på minimum 15 kilo samt billig.

Trekk for det mangler informasjon om maks brukervekt i bruksanvisningen. Bare alder er oppgitt. Det mangler opplysninger om hvilken tykkelse på stellemadrass som skal brukes for at beskyttelseskantene skal tilfredsstille sikkerhetskravene.

Pris: 198

Best i test klikk.no Kan kun kjøpes hos IKEA: Kjøp her

Tags:


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *
Mat og drikke